Behandlingar

Ansiktsbehandling: 

Prova på vår ansiktsbehandling där vi använder produkter för att ge ansiktet en behandling som rengör och ger huden en slät och ren yta. I vår behandling ingår det:

Rengöring, Peeling, Ånga, Massage och Mask.

Behandlingen avslutas med en dagkräm och lite avslappningsmassage.   

60 minuter  400 kronor.           

Thaimassage: Thaimassage är en fantastisk behandlingsform, om den utförs på rätt sätt. Den kan gå enda in i själen och beröra dig på djupet, ge dig andrum och vila i vardagens stress och/eller släppa fysiska spänningar och mjuka upp stelhet. 60 minuter  400 kronor.  

Oljemassage: Oljemassage är en avslappnande helkroppsmassage med olja. Som ger ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande i hela kroppen då blockeringar och blodcirkulation stimuleras ( rekommenderas för en riktigt skön avslappning). 60 minuter  400 kronor.

Örtmassage: Örter har brukats inom den asiatiska historien i årtusenden som medicin och lindring av olika åkommor som stela leder, svullnader, inflammationer i muskler samt blodcirkulationen.

 Nu kan du prova på en behandling där vi med örter från Thailand kan erbjuda en emotionell upplevelse för både kropp och själ.  90 Minuter 550 kronor.

Hot Stone Massage: Massage med varma lavastenar.
60 Minuter 500 kronor och 90 Minuter 700 kronor.
DSC_0015DSC_0018

Body Scrub:
60 Minuter 500 kronor och 90 Minuter 700 kronor.
IMG_2367IMG_2352

Fotmassage: Fotmassagen hjälper kroppen att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i kroppen. Fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen.

Känner du dig trött i fötterna efter en dag med mycket aktivitet då passar denna behandling bra. 60 minuter  400 kronor.